Nieuwe CD en Boekje 'De Levensboom'

Hierbij presenteer ik mijn nieuwe CD en boekje: ‘De Levensboom

Links ziet u een afdruk van mijn schilderij (70x100cm), een zelfportret dat ik maakte
vanwege 2016, ‘het jaar van het boek’, met in mijn handen dit toen nog te maken boek dat nu klaar is.
Met hulp werd het mij mogelijk gemaakt een langgekoesterde wens te realiseren; een gedichtenboek met eigen schilderingen genaamd ‘De Levensboom’.

Ik heb er ongeveer het hele jaar (van het boek) aan gewerkt en heb geput uit dingen in mijn eigen leven en de natuur.
In thema’s, zoals het dansende kind, een verlangen naar.. druk ik uit wat mij bezielt, wie ik ben. Ik raak enorm geïnspireerd door de mystiek van Ierland maar ook als ik, gewoon dicht bij huis, een wandeling maak in de natuur, en niet te vergeten, door mijn prachtige instrumenten.

Van het grote boek is er uiteraard maar één exemplaar, daarom heb ik een aantal kleinere boekjes van 21x21cm laten maken met dezelfde inhoud als het grote boek.

Gelijktijdig met dit boekje is ook de bijpassende CD ontstaan met dezelfde titel. Hierop staan de 14 gedichten gesproken, soms als liedjes of rustgevende klanken. De volgorde is hetzelfde als in het boekje. Met mijn stem en instrumenten zoals: Tanpura, Sruti-box, Sansula, Klankschalen, Gong, Onweerbox, en Trommel, geef ik er een bijzondere sfeer aan. Ik ben er heel trots op dat het zo mooi is uitgevoerd en alles in eigen beheer!

Wilt u ook een boekje en CD bestellen? Kijk dan hier!