Bestel CD
 
Helaas zijn er geen agenda-items op dit moment
 
Bekijk mijn schilderijen
Bestelling

Hierbij presenteer ik mijn nieuwe CD en boekje: ‘De Levensboom

Hiernaast ziet u een afdruk van mijn schilderij (70x100cm), een zelfportret dat ik maakte vanwege 2016, ‘het jaar van het boek’, met in mijn handen dit toen nog te maken boek dat nu klaar is. Met hulp werd het mij mogelijk gemaakt een langgekoesterde wens te realiseren; een gedichtenboek met eigen schilderingen genaamd ‘De Levensboom’.

Ik heb er ongeveer het hele jaar (van het boek) aan gewerkt en heb geput uit dingen in mijn eigen leven en de natuur.
In thema’s, zoals het dansende kind, een verlangen naar.. druk ik uit wat mij bezielt, wie ik ben. Ik raak enorm geïnspireerd door de mystiek van Ierland maar ook als ik, gewoon dicht bij huis, een wandeling maak in de natuur, en niet te vergeten, door mijn prachtige instrumenten.

Van het grote boek is er uiteraard maar één exemplaar, daarom heb ik een aantal kleinere boekjes van 21x21cm laten maken met dezelfde inhoud als het grote boek.

Gelijktijdig met dit boekje is ook het bijpassende luisterboek/CD ontstaan met dezelfde titel. Hierop staan de 14 gedichten gesproken, soms als liedjes of klanken. De volgorde is hetzelfde als in het boekje. Met mijn stem en instrumenten zoals: Tanpura, Sruti-box, Sansula, Klankschalen, Gong, Onweerbox en Trommel geef ik er een bijzondere sfeer aan. Ik ben er heel trots op dat het zo mooi is uitgevoerd en alles in eigen beheer!

U kunt boekje en CD ‘De levensboom’ bestellen als setje door € 25,00 + € 2,50 verzendkosten = € 27,50 over te maken aan G.B.C. van Wel op rekening NL35RABO 0303119381.

Boekje en CD zijn ook los te bestellen á € 12,50 per stuk + € 2,50 verzendkosten = €15,-.

Graag uw naam en adres vermelden of gelijktijdig een e-mail sturen, dan worden na betaling, CD en of boekje u zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Truus van Wel truus@opwellingen.nl